Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Γ. Καπελέρης: Δήλωναν κέρδη 150.000, έχουν καταθέσεις 6 εκατ. ευρώ

Έχουν έρθει 60 άτομα οικειοθελώς να αλλάξουν τη χρήση του σκάφους τους. Ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι την τελευταία τριετία δήλωναν κέρδη 150.000 ευρώ, ενώ παράλληλα διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ, έχει εντοπίσει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ειδικός γραμματέας του, Γ. Καπελέρης, στο ραδιοσταθμό Βήμα 99.5 FM.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περιπτώσεις αυτές ανέρχονται σε δεκάδες και θα δουν το φως της δημοσιότητας στο προσεχές μέλλον. Τα στοιχεία προέρχονται, όπως δήλωσε, από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.
Επιβεβαίωσε ότι το συνολικό ύψος των προστίμων στη χρονιά θα φτάσει τα 5 δισ. ευρώ, έναντι του 1,5 δισ. που ήταν το 2009.
Ακόμη, δήλωσε πως μέχρι στιγμής έχουν δεσμευθεί γύρω στα 250 σκάφη, ενώ έχουν προσέλθει 60 άτομα οικειοθελώς για να αλλάξουν τη χρήση του σκάφους από επαγγελματικό σε ιδιωτικό και έχουν καταβάλει πρόστιμα χιλιάδων ευρώ.
Σχετικά με την ρύθμιση της περαίωσης, δήλωσε πως μέχρι στιγμής έχουν εισπραχθεί περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ, αριθμός που αποτελούσε στόχο για το 2010.
Απέδωσε τέλος, το ύψος των προστίμων στην εντατικοποίηση των ελέγχων, καθώς όπως τόνισε, η οικονομική δραστηριότητα είναι μειωμένη το 2010, αλλά τα έσοδα από τον ΦΠΑ αυξημένα. 
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου