Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Στους 35 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος!


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο στα βόρεια θα σημειωθούν πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειώσει ο υδράργυρος στα δυτικά. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική γενικά αίθριος είναι ο καιρός. Οι άνεμοι πνέουν δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου...


Aρχικά αίθριος είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική ΠελοπόννησοςΓενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά της Ηπείρου μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου