Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ρεν: Δέκα κρίσιμες μέρες για το μέλλον της ευρωζώνης

Picture 0 for Ρεν: Δέκα κρίσιμες μέρες για το μέλλον της ευρωζώνηςΚαμπανάκι από τον Ευρωπαίο Επίτροπο Όλι Ρεν. Τι δήλωσε για το ευρωομόλογο, την οικονομική διακυβέρνηση και την ενίσχυση του ΔΝΤ
Κρίσιμο χαρακτήρισε το επόμενο 10ήμερο για την ευρωζώνη καθώς πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους, ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Όλι Ρεν προσθέτοντας ότι πρέπει να «συνεχίσουμε την δουλειά, ειδικότερα σε δύο μέτωπα».
 «Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι έχουμε επαρκώς αξιόπιστα τείχη προστασίας για να αναχαιτίσουμε την αναστάτωση στις αγορές, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω την οικονομική μας διακυβέρνηση» τόνισε ο κ. Ρεν στο πλαίσιο του Eurogroup.
Αναφερόμενος στο ζήτημα της οικονομικής διακυβέρνησης, ο Ευρωπαίος Επίτροπος σημείωσε ότι «εκτιμούμε ότι τα κράτη μέλη θα εγκρίνουν την ενίσχυση της οικονομικής διακυβέρνησης. Τα ευρωομόλογα είναι εφικτά μόνο με ενίσχυση της οικονομικής διακυβέρνησης».

Παράλληλα, ο κ. Ρεν υπογράμμισε ότι αναζητείται τρόπος ενίσχυσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, επισημαίνοντας ότι, σε συνεργασία με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, «εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της αύξησης των πόρων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

voria.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου