Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη Φίλιππα Φίλιου στο άσυλο ανιάτων

Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Νεομάρτυς Γεώργιος επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος. Ο κ. Φίλιος αντήλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους τρόφιμους του Ιδρύματος ενώ συζήτησε αναλυτικά τα προβλήματα και τις δυνατότητες συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτη Βάγγη.Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων έχει διαγράψει μία μεγάλη διαδρομή στην περιοχή, παρέχοντας υπηρεσίες σε μία ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού. Σήμερα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του φιλοξενούνται περίπου 70 άτομα. Η προσφορά του στην περιοχή είναι ανεκτίμητη κι αυτή αναγνωρίζεται από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, η οποία στηρίζει επί σειρά ετών τη λειτουργία του Ιδρύματος.Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βάγγης ενημέρωσε το Δήμαρχο για τη λειτουργία του Θεραπευτηρίου σημειώνοντας ότι τα βασικά προβλήματα εντοπίζονται στην εκπόνηση μελετών, οι οποίες θα επέτρεπαν την ένταξη και χρηματοδότηση νέων έργων. Το γεγονός όμως ότι το Ίδρυμα δεν διαθέτει τεχνική υπηρεσία, δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες. Στο σημείο αυτό θα ήταν καθοριστική η συνδρομή των φορέων της Αυτοδιοίκησης, την οποία επιζητά η διοίκηση του Ιδρύματος.«Η επίσκεψη στο Ίδρυμα είχε δύο σκοπούς: Να συζητήσουμε με τον πρόεδρο για τα προβλήματα που υπάρχουν και να δούμε τα περιθώρια και τις δυνατότητες συνεργασίας με το Δήμο ώστε να συνδράμουμε για ορισμένες μικρές παρεμβάσεις, κυρίως στη διαμόρφωση υπαίθριων εγκαταστάσεων. Πρόκειται για ένα ίδρυμα που παρέχει υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, από τα παλιότερα της πόλης που αξίζει τη βοήθειά μας», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος.Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Παναγιώτης Βάγγης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την επίσκεψη και για το ενδιαφέρον του. «Του εκθέσαμε κάποια προβλήματα και κυρίως την ανάγκη που έχουμε για στήριξη από τις τεχνικές υπηρεσίες καθώς εμείς δεν διαθέτουμε τις ανάλογες υποδομές. Η συμπαράσταση των τοπικών φορέων στον τομέα αυτό θα ήταν πολύτιμη καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη να δρομολογηθούν ορισμένες παρεμβάσεις διαμόρφωσης στον περιβάλλοντα χώρο», τόνισε ο κ. Βάγγης.

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή