Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

«Δώσαμε ονόματα και υποθέσεις»

Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει τελικά με τις καταγγελίες των δύο οικονομικών επιθεωρητών! Κάθε μέρα και κάτι καινούριο βγαίνει στη δημοσιότητα. Τελικά έχει μεγάλη ... ουρά το θέμα. Υπάρχει άραγε κάποιος "αγννός" στην ε΄λληνική δημόσια διοίκηση; Όποιος μπαίνει εκεί σκονταύτει σε ομάδες ... κατανάλωσης του δημόσιου ιδρώτα και συναντά "σπείρες" καλά οργανωμένες οι οποίες δεν είναι εύκολο να καταπολεμηθούν. Έτσι  το ζήτημα με τις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων για παρεμβάσεις στο έργο τους  εξελίσσεται σε θρίλερ.
Οι κύριοι Πεπόνης και Μουζακίτης δήλωσαν πριν από λίγο ότι κακώς η υπόθεσή τους αρχειοθετήθηκε καθώς έλαβαν πέντε ημέρες προθεσμία για να προσκομίσουν στοιχεία.
Όπως σημειώνουν, το έγγραφο που κατέθεσαν στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου δεν αποτελεί υπόμνημα αλλά πρόχειρο σημείωμα, ενώ είχαν ενημερώσει προφορικά όλους τους προϊσταμένους τους για ονόματα και υποθέσεις, κάτι που επιβεβαιώνεται και από εισαγγελικές πηγές του Αρείου Πάγου.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ενώπιον του αντιεισαγγελέα, Φώτη Μακρή, στον οποίο έδωσαν τις διευκρινίσεις δεν επιφυλάχθηκαν για την προσκόμιση στοιχείων τις επόμενες ημέρες.

«Με ποιο δικαίωμα», αναρωτιούνται, «έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο και με ποιο σκεπτικό έκαναν λόγο για παρορμητική κίνηση» υπογραμμίζουν οι δύο εισαγγελείς, οι οποίοι σήμερα ζήτησαν αντίγραφο της πράξης αρχειοθέτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου