Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

«Τα δέκα χρόνια δεν θα επαρκέσουν»

Προβληματισμένος ο Β. Σόιμπλε 
Το ίδιο υπονοεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σε συνέντευξή του προς τη γερμανική Handelsblatt, όπου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, παράλληλα με τους ιδιώτες πιστωτές, να συμμετάσχει και ο δημόσιος τομέας, δηλαδή η ΕΚΤ και οι χώρες της ευρωζώνης, στην απομείωση του ελληνικού χρέους. «Αυτού του είδους οι προτάσεις δεν είναι παράλογες» προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, υποστήριξε ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, προσθέτοντας ότι οι χώρες της ευρωζώνης θα πρέπει να στηρίξουν την Ελλάδα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από αυτό που συζητείται. «Τα δέκα χρόνια δεν θα επαρκέσουν», υπογραμμίζει στην Handelsblatt ο πρόεδρος του Eurogroup.
Σε διαφορετικό μήκος κύματος ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καλεί την Ελλάδα να προχωρήσει επιτέλους σε πράξεις. «Αναγγελίες έχουμε αρκετές», είπε χαρακτηριστικά στην Stuttgarter Zeitung ο κ. Σόιμπλε, προσθέτοντας ότι μόνο εφόσον η Αθήνα εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα στο πλαίσιο του πρώτου προγράμματος βοήθειας θα της χορηγηθεί ένα δεύτερο πακέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου