Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

"Κυβέρνηση δοσίλογων η κυβέρνηση Παπαδήμου"

Με όλους και για όλα τα έβαλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος,  ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Κανάλι 1»  χαρακτήρισε «Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαρθολομαίου» αυτό που έρχεται, μετά το οποίο τα κόμματα της συγκυβέρνησης θα επιδιώξουν την προσφυγή στις κάλπες. «Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ακριβώς το 48ωρο που έρχεται διότι από ότι φαίνεται είναι το 48ωρο και το Σαββατοκύριακο του Αγίου Βαρθολομαίου. Βλέπω ετοιμάζονται να παραδώσουν τα πάντα εντός 48ώρου» ισχυρίστηκε για τη σημερινή κυβέρνηση και τα κόμματα που  την απαρτίζουν, ειδικά στην περίπτωση που ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση.
Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για «κυβέρνηση των δοσιλόγων».  «Δεν είναι κυβέρνηση, είναι κυβέρνηση παράδοσης της χώρας, κυβέρνηση των δοσίλογων»ανέφερε, ενώ προειδοποίησε τους αρχηγούς των τριών κομμάτων ότι θα εκληφθεί σαν προσπάθεια επιβολής δικτατορίας μια τέτοια προσπάθεια και ότι θα αντιμετωπιστούν  σαν «εισβολείς»!   «Αν αποφασίσουν οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων να εκδώσουν τη χώρα μας, τις γυναίκες και τις μητέρες μας θα τους το επιτρέψουμε; Δεν έχουν τέτοια δικαιοδοσία στον Ελληνικό Λαό» ισχυρίσθηκε για την ακρίβεια.

Προειδοποίησε ακόμα    τους βουλευτές των κομμάτων: «εάν προχωρήσουν σε συνταγματική εκτροπή και ψηφίσουν τέτοιου είδους σύμβαση που δεν δικαιούνται από το Σύνταγμα να ψηφίσουν θα είναι και εκείνοι υπεύθυνοι για εσχάτη προδοσία».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο ζήτημα που προέκυψε με τους οικονομικούς εισαγγελείς, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να τους απαξιώσουν.

Τέλος, ζήτησε να δημιουργηθεί ένα «μέτωπο»  που να αποτρέψει την «παράδοση» της χώρας και ισχυρίσθηκε ότι μιλάει με όλους τους πολιτικούς χώρους για το ενδεχόμενο συνεργασίας, εκτός από την «Χρυσή Αυγή» και την Άκρα Επαναστατική Αριστερά.


.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου