Είμαστε στην έξοδο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που οδηγεί προς ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ και ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ, πριν από τη διασαύρωση ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ.
Πηγαίνοντας προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είμαστε το τελευταίο βενζινάδικο πριν από τα ΓΡΕΒΕΝΑ. Ανοιχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ στην υπηρεσία του πελάτη

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αναβολή για την «επόμενη μέρα» στο ΠΑΣΟΚ

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ουσιαστικά αποτελεί την έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ
Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ουσιαστικά αποτελεί την έναρξη των διαδικασιών για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ
 Για τις 27 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, διευρυμένη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή υπουργών.  Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Κινήματος, η αιτία της αναβολής είναι οι διαδοχικές συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου το επόμενο διήμερο. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης άφησε πάντως χθες να εννοηθεί ότι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη των διαδικασιών για την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ.
Τόνισε μάλιστα ότι οι διαδικασίες θα προχωρήσουν προσεκτικά, με την ενότητα του ΠΑΣΟΚ να παίζει πρωτεύοντα ρόλο - και όχι τις προσωπικές ατζέντες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Παπανδρέου δηλώνοντας «πως έκανε πολλά», ωστόσο όπως φαίνεται «εκ του αποτελέσματος δεν είχε επιτυχίες.»
Επίσης κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης Παπανδρέου ο υπουργός Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι «έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου